Kuka Kalle-Pekka?

Kuka Kalle-Pekka?

Olen 30- vuotias Järvenpääläinen, Sosiaaliohjaaja Vantaan kaupungilla, sosiaaliliberaali maailmankansalainen. Kotoisin olen Pirkkalasta, jonka lisäksi olen asunut Tampereella, Mikkelissä, Kemissä, Tuxtla Gutierrezissa (Meksiko) ja Vantaalla.

Elämäni aikana olen nähnyt monipuolisia kokemuksia ja elämässä on ollut iloa kuin suruakin. Sairastan epilepsiaa, joka on myös vaikuttanut oman arvomaailmani- , ammatinvalintani- sekä muuhun kehitykseen. Olen myös harrastanut kilpauintia 10 vuotta ja ollut vapaaehtoistyöntekijänä Meksikossa 10kk.

Epilepsiani myötä uskon jokaisen ihmisen arvokas ja jokaiselle ihmiselle on tärkeää luoda mahdollisuudet hyvään elämään. Uskon myös, että jokaisessa ihmisessä on hyvää ja uskon dialogiin, vastavuoroisuuteen sekä yhteistyöhön erilaisten tahojen välille. Pidän tärkeänä luottamuksen rakentumista sekä arvostan ratkaisukeskeisyyttä.

Puoluekannaltani olen vihreä ja olen ollut jäsen vuodesta 2011. Olen valinnut vihreät puolueekseni, koska koen vihreiden edustavan arvomaailmaani eniten. Itselleni tärkeitä arvoja omat sosiaalisen oikeudenmukaisuus, eriarvoisuuden torjuminen sekä kestävän kehityksen huomioiminen jokaisessa päätöksenteossa. Olen vihreä myös siksi, koska poliittiset kysymykset ovat nykyään sidoksissa globaaleihin haasteisiin, johon vihreät vastaavat parhaiten eri puolueista.