Vaaliehdokkaana seurakuntavaaleissa

Vaaliehdokkaana seurakuntavaaleissa

Seurakunta vaalit tulevat ja otin haasteen vastaan lähtemällä ehdolle Järvenpäässä. Olen Ehdolla Järvenpään seurakunnanssa puoluepoliittisesti sitoutumattomien listalla ja ehdokasnumeroni 52.

Olen itse henkilökohtaiselta taustaltani tavallinen luterilaisessa perheessä kasvanut henkilöt, joka käynyt rippikoulun Pirkkalan seurakunnan järjestämällä leirillä Pudasjärven kunnassa. Oma uskoni on agnostinen ja itselleni tärkeä teema vaaleissa tulee olemaan, että jokainen seurakunnan jäsen saa toteuttaa uskoaan omalla parhaalla katsomallaan tavalla. Usko on jokaisen ihmisen oma henkilökohtainen asia.

Tulevissa vaaleissa tärkein teema on tuoda esille kirkon asemaa auttamistyössä, jota tulee tehdä ihmisille vauvasta ikäihmiseen. erityisesti nykyisessä yhteiskunnassamme kirkon asema auttamistyössä tulee merkityksellisemmäksi, joten meidän tulee kirkossa panostaa resurssinsa oikein. Erityisen tärkeänä näen huono-osaisten auttamisen sekä yksinäisyyden torjumisen.

Toinen teemani on arvoliberaalin ilmapiirin edistäminen. Rakkaus kuuluu jokaiselle ihmiselle ja näen tärkeänä, että kirkko vihkii samaa sukupuolta olevien ihmisten avioliittoja. Arvoliberaaliin maailmankuvaani kuuluu myös, että Pappi saa kieltäytyä vihkimistä ja omatunnonvapaus on oikeus.

Mikäli haluat lisätietoja ajatuksistani, niin suosittelen käymään tutustumassa linkkiin

https://vaalikone.seurakuntavaalit.fi/fi/jarvenpaanseurakunta/ehdokkaat/42697?emp=rt-1.rs-h2N0yS%252F%252BPaf%252F%252BX7%252BXg%253D%253D.po-asc.pk-a.pe-.pen-.pr-.pg-.pp-476.pd-855.ps-.pp1-.pp2-.pn-.psr-.psx-&ap=1#candidate


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *